Opis
Specjalny rodzaj żelek winnych, pozbawiony żelatyny, ma delikatny kęs i nadaje się do stosowania na diecie wegańskiej.
Składniki
syrop glukozowy; Cukier; skrobia modyfikowana (tapioka, ziemniak); substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy; smaki; barwniki (czarna porzeczka, marchew, krokosz barwierski, spirulina); Barwniki: biowęgiel; Substancja glazurująca: wosk carnauba. Może zawierać śladowe ilości wosku pszczelego.